Meet Ellen

Aanjager van strategische en organisatorische helderheid

Oprichter van BrandForceOne Ellen Gackel is Vision Director binnen het team. Vanuit deze rol richt Ellen zich op het creëren en houden van strategische en organisatorische helderheid bij de klanten van BrandForceOne.

Ellen heeft jarenlange ervaring op het gebied van strategische marketing & communicatie, opgedaan in het bedrijfsleven en als adviseur bij BrandForceOne. In de loop der jaren heeft Ellen het Kraanvogelmodel ontwikkeld, de eigen strategische transformatiemethodiek van BrandForceOne. Ellen stelt zich hieronder voor.

Spread your wings and fly!

‘Ik ben inmiddels 10 jaar zelfstandig ondernemer. In die jaren heb ik uiteenlopende MKB-bedrijven geholpen bij het ontwikkelen en activeren van hun merkidentiteit.

Het vastleggen van de merkidentiteit alleen al zorgt voor een stuk zelfbewustzijn en strategische helderheid. Dat alleen is echter niet genoeg om ambities echt waar te maken. Organisatorische helderheid, structurele interne communicatie en een doelgerichte activatie-strategie zijn net zo belangrijk.

Met BrandForceOne gaan we op al die aspecten met klanten aan de slag. We richten ons hierbij niet alleen op de bedrijfsdoelstellingen, maar ook op het in stelling brengen van de mensen die de strategie moeten implementeren. Het achterlaten van een zelfbewuste en zelfredzame organisatie, daar is het ons om te doen.

Het is mijn missie met BrandForceOne om niet alleen voor onze klanten, maar ook voor mijzelf en de mensen in mijn team een vehikel te zijn richting het manifesteren van hun ware potentieel. Spread your wings and fly!’