Het handboek voor het professionaliseren en strategisch op koers brengen van je organisatie

Hoe meer je een eenheid bent, hoe gestroomlijnder je je doelen bereikt. Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je je organisatie transformeert in een eenheid waarin alles en iedereen naadloos samenwerkt in de richting die je op wilt. Het 5-stappenplan helpt je om dit in de praktijk voor elkaar te krijgen. Ga van kop tot staart aan de slag en creëer strategische en organisatorische helderheid. Krijg alle snavels dezelfde kant op en geniet van grip op de uitvoering van je plannen. Breng iedereen vanuit z’n kracht in positie en ga samen vliegen!

Let’s Fly! is door de jury van Managementboek beoordeeld als een van de 50 beste managementboeken van 2024!


Laat hieronder je gegevens achter en krijg toegang tot alle tools uit het boek!

Functie(Vereist)
Ellen met gouden kraanvogel

Zit de Gouden Kraanvogel in jouw boek? Dan heb jij een strategische sessie met Ellen gewonnen! Ben jij diegene? Ga naar de actiepagina om je sessie te plannen.

LIMITED EDITION

Deze eerste oplage van 1000 boeken betreft een LIMITED EDITION koffietafelboek-uitvoering inclusief door Ellen zelf gevouwen kraanvogel. Daarna is het boek alleen nog als paperback verkrijgbaar.

Meer dan 10 boeken tegelijk aanschaffen als bijzonder relatiegeschenk of gebruik in jouw organisatie? Stuur dan een bericht via het contactformulier voor een offerte op maat.

 


Bekijk hieronder de inspiratiefilmpjes en cases uit het boek

Kraanvogels zijn intelligente, zelfbewuste vogels

Kraanvogels vliegen als 60 miljoen jaar over de wereld en zijn daarmee het ideale inspiratiesymbool voor organisaties die lang en gelukkig willen leven. Beluister hun unieke roep hier (bron: xeno-cano.org, Lars Edenius). Bron film: Vogelinformatiecentrum Texel

Zo houdt Robert Goudappel van CSU zijn organisatie op koers

Bekijk hier het interview met Robert Goudappel, directeur van schoonmaakbedrijf CSU, dat ondanks haar 15.000 medewerkers nog altijd een echt familiebedrijf is.

Zelf een origamikraanvogel vouwen?

Het strategisch transformeren van je organisatie is net als het leren vouwen van een kraanvogel een proces van vallen en opstaan. Maar weet je eenmaal hoe het moet, dan vouw je die vogel moeiteloos. Bekijk hier hoe je dat doet.

Praktijkcase: PUUR Exloo

In 2017 stond Ellen met projectontwikkelaar Hielke Tillema op een onontgonnen stuk grond in Drenthe. De vraag: met welke propositie kunnen wij hier een onderscheidend vakantiepark neerzettten? Vanuit de ambitie om het next level in parkrecreatie te creeren gingen we aan de slag, met een heldere merkidentiteit als basis. Ontdek hier hoe het werken vanuit deze merkidentiteit heeft geleid tot het daadwerkelijk realiseren van gestelde bedrijfs ambitie.

Celeste Wilderom bij boeklancering Let's Fly

Als ze het expliciet wetenschappelijk had verantwoord, had ze van mij een Ph.D. mogen krijgen.’

Prof. dr.Celeste Wilderom, professor Change Management & Organizational Behaviour