Let’s Fly! The Program

De wind waait continu uit andere hoek. Om in deze turbulentie relevant te blijven en je ambities bereiken dan wil je sterk kunnen sturen op waar je naartoe wilt. Het op koers kunnen brengen en houden van je bedrijf of organisatie (en het aanjagen van de transformatie die daar vaak voor nodig is) is dan ook een onontbeerlijke skill geworden voor de ondernemer, directeur en manager van vandaag.

In Let’s Fly! TheProgram krijg je deze skill onder de knie en ontdek je de fijne kneepjes van het strategische transformatievak. We gaan van kop tot staart met aan de slag om jouw organisatie strategisch op koers te brengen en te transformeren in een eenheid die zijn doelen met meer plezier en energie bereikt.

Van kop (strategie) naar vleugels (sales, marketing en employer branding) naar de rest van het lijf (organisatie). Ik sta als jouw Expert Wingwoman naast jou (en je organisatie) om alle onderdelen naadloos met elkaar te verbinden en in dezelfde richting te laten samenwerking.

Je Let’s Fly! TheProgram leer dus niet alleen hoe je strategische transformatie aanjaagt, maar transformeert je organisatie as you go.
Geen theorie dus, maar learning on the transformationjob!

Van doe-het-zelf tot groepstraining en VIP begeleiding van volledige transformatietrajecten
Het programma biedt mogelijkheden voor ondernemers die hun transformatieskills willen versterken en bedrijven waarbij ik directies en managementteams in-company begeleid om de organisatie op koers te brengen.

Aan het eind van het Let’s Fly! traject is glashelder waar je met de organisatie naartoe wilt, wat de strategie is om daar te komen en zijn er stappen gezet in de uitvoering van de plannen.

Je weet bovendien voor eens en voor altijd hoe je dit in de toekomst zelf aanpakt en hebt gegarandeerd plezier gekregen in strategisch werken.

Let’s Fly!

Let’s Fly! Voor ondernemers

Professionaliseer je bedrijf, versterk je leiderschapsskills
Je bent al even bezig, en het gaat goed. Toch loopt niet alles helemaal naar je zin. In Let’s Fly! TheProgram leer je hoe je je bedrijf zo inricht dat je zelf meer uit de operatie komt en de organisatie echt voor je gaat werken. We ordenen gedachten, zetten de strategie op papier, stellen doelen en zorgen ervoor dat je de mensen in je organisatie succesvol bij de uitrol van je plannen betrekt, en jij er met grip en plezier op kunt sturen.

Ben jij ready to spread your wings and fly? Bekijk de mogelijkheden

VOOR BEDRIJVEN 

Breng de organisatie op koers en veranker de transformatieskill in uw eigen organisatie
Snel gegroeid, gefuseerd of behoefte aan een heldere (nieuwe) stip op de horizon? In een afgebakend traject begeleid ik directies en managementteams bij het transformeren van hun organisatie in een eenheid waarin alles en iedereen in dezelfde richting samenwerkt. Ik jaag het proces aan, denk mee, begeleid, adviseer en train; alles voor next level output en verankering van de transformatieskills in de organisatie.

Meer over de aanpak

 

Masterclasses

Liever eerst wat meer weten over mijn aanpak? Of behoefte aan een snelle dosis inzicht of kennis over strategische transformatie?

Volg dan een van de volgende Masterclasses:

  • De kracht van eenheid: waarom strategisch werken zo belangrijk is
  • Het Kraanvogelmodel: van inzicht naar actie
  • Get a grip: hands-on transformeren in 5 stappen
  • Fly as one: alle snavels dezelfde kant op
  • DNA win or lose: naar een cultuur die je vooruit helpt

Schrijf je in voor Let’s Fly! DeNieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Masterclass-kalender of stuur een mailtje met de wens om deel te nemen aan info@brandforceone.nl.