het
Kraanvogel
model

 

Maak een eenheid van je organisatie en bereik je doelen met meer plezier en energie! In haar managementboek ‘Let’s Fly!’ legt Ellen N.B. van Dijk uit hoe je met het door haar ontwikkelde Kraanvogelmodel alles en iedereen in je organisatie dezelfde richting op laat werken en je alle snavels dezelfde kant op krijgt. Het boek bevat een 5-stappenplan waarmee je het in de praktijk ook echt voor elkaar krijgt.

BrandForceOne Ellen Origami

E.N.B. van Dijk, auteur van ‘Let’s Fly!’ en bedenker van het Kraanvogelmodel

‘Je weet dat je met je organisatie aan de slag moet om je doelen te bereiken. Maar waar begin je?’

‘Je kunt nog zulke mooie ambities hebben, maar als je mensen er niet in mee weet te krijgen ga je ze niet realiseren’ 

‘Als kind uit een ondernemersnest begrijp ik de kracht van ‘gewoon doen’ als geen ander. Maar hoe meer mensen er betrokken zijn bij het bereiken van je doelen, hoe belangrijker het wordt om te vertrekken vanuit een helder plan. Tenminste, als je frustratie en kostbaar tijd- en energieverlies wilt voorkomen. Helderheid over waar je met z’n allen naartoe wilt, hoe je er wilt komen en wat ieders rol daarin is geeft energie, plezier en zorgt voor een enorme dosis enthousiasme. Pas als alles naadloos op elkaar aansluit, kun je echt samen gaan vliegen. Dat noem ik: de kracht van eenheid.’

‘De analogie met de kraanvogel is een vondst, en werkt zeer verhelderend’

Geert W.J. Heling PhD, Professor of Practice in ‘Organizational Behavior, Culture and Change’

‘Ellen heeft het talent om complexe zaken te doorgronden en de route naar een einddoel behapbaar en overzichtelijk te maken’

Raoul Werger, oprichter en eigenaar Fundaments, Expert in Clouds 

‘Het Kraanvogelmodel helpt je om alle onderdelen – strategie, organisatie en marketing – met elkaar te verbinden’

Anoniem

Win jij de GOUDEN kraanvogel?

Voor de eerste druk van dit boek vouwde Ellen 1000 origamikraanvogels. In ieder boek zit er eentje. Er is echter maar 1 boek met een GOUDEN kraanvogel.

Koop jij het boek met de GOUDEN kraanvogel? Dan win jij voor jouw organisatie een strategische sessie met Ellen. Nog geen boek in huis? Bestel jouw exemplaar vandaag nog en maak kans op deze GOUDEN kans!

Regelmatig transformatietips ontvangen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.