Meet Kim

Aanjager van new business en effectieve activatiemarketing

Sinds mei jl. is Kim van der Knaap als senior marketingspecialist op het nest bij BrandForceOne. Kim is een van de specialisten die in transformatietrajecten wordt ingezet om de activatiemarketing versneld naar een nieuw niveau te brengen.

Haar track-record als business developper en activatiemarketeer heeft Kim onder andere opgebouwd bij JAN Magazine, online luxury platform Designer Vintage en LINDA. Kim is gespecialiseerd in de ontwikkeling van omni-channel marketingstrategieen, het opzetten van brandpartnerships en bouwt op een hoogwaardig netwerk in medialand en het luxury-segment. Kim stelt zich hieronder voor.

There is always a way!

‘Ik heb ruim 18 jaar ervaring in media en branding. Van offline marketing, transformatie naar online marketing. Ik geloof in de combinatie van traditionele media en online media, gecombineerd met live events en persoonlijk contact en service.

BrandforceOne stelt mij in staat om te focussen op what I do best. En dat is dingen in beweging krijgen. Tractie krijgen door het beter inrichten van de marketing en sales, het initiëren van nieuwe contacten en B2B deals. Joint Promotions met verstrekkende partijen. There is always a way!

Als de strategie door Ellen helder en duidelijk geformuleerd is kan ik naadloos het stokje overnemen. Mijn kracht ligt in de doorvertaling en de activatie van de strategie en heldere lijnen in de daily marketing en sales business.’