Meet Marloes

Betrokken vormgever van interne communicatie

Marloes Brokers is al jaren als vormgever/DTP betrokken bij BrandForceOne. Als vormgever van interne communicatie werkt Marloes nauw samen met Ellen om de strategische interne communicatie tastbaar en aantrekkelijk te maken.

Als doorgewinterde vormgever/DTP-er is Marloes de rots in de branding voor zowel bureaus als bedrijven. Bij BrandForceOne verzorgt Marloes de vormgeving – en desgewenst productie – van de door Ellen voor de klant ontwikkelde strategische documenten. Kenmerkend voor Marloes zijn haar toewijding aan zowel haar werk als de klant.

Beautiful work is work done with love and attention!

‘Ondertussen zit ik al weer 24 jaar in het vak. Waar de focus in het verleden lag op het vormgeven van print en traditionele communicatiemiddelen, ligt die nu vooral op digitaal, en een mix van on & offline. De combinatie heb je nodig, maar communicatie tastbaar en voelbaar maken blijft belangrijk. Interne communicatie is hierbij een ondergeschoven kindje. Deze tastbaar en aantrekkelijk maken is essentieel om het intern goed te kunnen activeren. Een mooi boekje op je bureau blijft toch beter op het netvlies, dan een PowerPoint in je mailbox. Daar zetten we vanuit BrandForceOne dan ook vol op in.

Het is altijd een feestje met het team van BFO als we samen weer iets iets prachtigs hebben opgeleverd. Samen sparren, inspireren, focussen en doelgericht werken. Met persoonlijk aandacht/contact en service het eindresultaat naar next level brengen. Ellen en ik spreken dezelfde ‘taal’, we voelen elkaar goed aan en dat is te zien in het eindresultaat.’