Pre-order nu
Het boek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Transformatietrajecten voor MKB-bedrijven

(Her)positioneren, rebranden, professionaliseren of een merk opzetten om ambities waar te maken? Wij jagen het traject van kop tot staart aan. Van strategieontwikkeling tot het opzetten van de marketing en het in stelling brengen van mensen en teams.

Strategisch sparren on demand

Advies nodig of even sparren over een strategisch, organisatorisch of branding vraagstuk? In een strategische sparringsessie brengen wij inzichten, ideeën en expertise in. Output wordt voor u samengevat in een beknopte management summary.

Mentorship voor young leaders

Jouw impact op het lange termijn succes van het bedrijf waar je werkt vergroten? In dit mentorshiptraject gaan we aan de slag met het realiseren van de aan jou toegewezen strategische doelen en leer je hoe je jezelf in stelling brengt en houdt om het verschil te maken.

Ellen Gackel,
oprichter van BrandForceOne

‘Veranderen is een van de moeilijkste dingen die er zijn’

‘Doelgericht veranderen begint bij weten wie je bent en waar je naartoe wilt. Als strategisch adviseur en branding specialist begeleid ik bedrijven en hun leiders bij het zetten van een heldere stip op de horizon en het vervolgens inzetten en aanjagen van de verandering die nodig is om er gestroomlijnd te komen. Ik doe dat op basis van het door mij ontwikkelde Kraanvogelmodel en met een eigen team van specialisten.’

Meer
Informatie

Contact


Contact

Geïnteresseerd in de diensten van BrandForceOne of een persoonlijke kennismaking?

Neem dan gerust contact met ons op.

BrandForceOne B.V.
Enschede
+31 6 44 44 02 19
info@brandforceone.nl