Diensten

Van het van kop tot staart begeleiden van strategische transformatietrajecten tot strategisch advies on demand en leiderschapscoaching. De werkwijze van BrandForceOne is hands-on en op maat. Geen ingewikkelde trajecten, maar samen aan de slag met de strategische bedrijfsdoelen en de gewenste resultaten voor ogen.

Transformatietrajecten voor MKB-bedrijven

(Her)positioneren, rebranden, professionaliseren of een merk opzetten om ambities waar te maken? Wij jagen het traject van kop tot staart aan. Van strategieontwikkeling tot het in stelling brengen en motiveren van mensen en teams.

Strategisch sparren on demand

Advies nodig of even sparren over een strategisch, organisatorisch of branding vraagstuk? In een strategische sparringsessie brengen wij inzichten, ideeën en expertise in. Output wordt voor u samengevat in een beknopte management summary.

Mentorshiptraject for young leaders

Jouw impact op het lange termijn succes van jouw bedrijf vergroten? In het young leader mentorshiptraject gaan we aan de slag met het realiseren van de aan jou toegewezen strategische doelen en leer je hoe je jezelf in stelling brengt en houdt om het verschil te maken.

Strategische projecten

Strategie, merkidentiteit of corporate story vastleggen? Begeleiding nodig bij een sensitief alignmentvraagstuk? In een afgebakend project leveren wij resultaat.

Bird scan

Niet tevreden over hoe uw bedrijf of organisatie performt, maar weet u niet waar de oplossing zit? De Bird Scan geeft inzicht.

One-on-one coaching

Je eigen performance als leider naar the next level brengen? In een serie van minimaal drie coachingssessies werken we aan jouw skills als leider. 

Uitgelichte cases

Fundaments, Expert in Clouds

Transformatie van een gedreven cloud-leverancier.

Young Leader bij Sprekershuys, Anouk Bienefelt

Snel naar nieuwe inzichten vanuit one-on-one coaching.

Familieresort Puur Exloo

De geboorte van een high-end merk in de recreatiesector.